Išrinktosios prezidentės svetainės gyvenimas baigėsi kartu su agitacija? (atnaujinta)

>> 2009 m. gegužės 22 d., penktadienis

Vis man pasitaiko pastebėti ką nors mūsų politikų veikloje internete. Šįkart - apie pastarojo laiko Pačią Pačiausią.

Nesitikėjau, kad iškart po rinkimų ims ir sustings Dalios Grybauskaitės svetainės gyvenimas. O juk paskutinį penktadienį prieš rinkimus taip gražiai asmeniškai dėkojo internautams...Neradau net kreipimosi į tautą po triuškinančios pergalės.

Nejaugi nutiks taip pat, kaip Tėvynės Sąjungos interneto projektais? O Andriaus Kubiliaus bloge ir toliau tyla, nors jis ir toliau reklamuojas Vyriausybės puslapyje.

O gal prezidentė ir co tiesiog laukia, kada perims www.president.lt?

P.s. apie kitus kandidatus. Kazimiera Prunskienė gražiai padėkojo savo rinkėjams. Loreta Graužienienė po rinkimų įsidėjo Eltos žinutę, kur reiškė pralaimėjimo kartėlį. Česlovas Jezerskas pateikė "Porinkiminės situacijos įvertinimą". Valentino Mazuronio svetainė merdėjo jau prieš rinkimus. Surinkę numanomą Valdemaro Tomaševskio adresą ir toliau pakliūname į Lenkijos prezidento "namus". Iš Algirdo Butkevičiaus svetainės jau liko tik istorija.

Atnaujinta gegužės 25 dieną: išrinktosios prezidentės puslapyje pasirodė vienišas gyvybės ženklas: pranešimas apie oficialiai patvirtinus rinkimų rezultatus. Ironiškai kalbant, galima suprasti, kodėl reikėjo tiek laukti - šią procedūrą Vyriausioji rinkimų komisija įvykdo praėjusias savaitei po rinkimų. Tačiau iš tiesų tai sausiausias ir oficialiausias pranešimas, koks buvo įmanomas.

5 komentarai (-ų):

Eugenijus šeštadienis, gegužės 23, 2009 1:22:00 priešpiet  

Gal baisiai uzimta pasiruosimu peremimui:)

Anonimiškas šeštadienis, gegužės 23, 2009 8:37:00 popiet  

Dingusi iš interneto Grybauskaitė prašautų. Gal kas nors jai tą pasakys.
Užtat tuo metu prabudo vyriausybė, kuri pranešė, kad įžengė į „Facebook“, „MySpace“ ir „Twitter".

grumlinas sekmadienis, gegužės 24, 2009 9:14:00 priešpiet  

Hmmm, kelias minutes turėtų rasti, kad padėkoti parėmusiems ir šiaip kažką gero pažadėti, atsiprašant, kad kurį laiką nesireikš, nes bus UŽIMTA - visai kitaip į ją būtų žiūrima.

cgedas sekmadienis, gegužės 24, 2009 1:09:00 popiet  

@Bobute, bet juokinga, ką, kai didžiulė organizacija staiga tampa vienu "asmeniu" ir tampa socialinio tinklo vartotoja: ar tai būtų vyriausybė, ar koks nors koncernas:)

Anonimiškas pirmadienis, gegužės 25, 2009 11:56:00 priešpiet  

Negi naiviai manete, kad Grybauskaites portalas gyvuos ilgiau? Kadangi jos ypatingi remejai buvo konservatoriu partija, tai, manau, ji pasimoke is ju lyderio - www.kubilius.lt neatnaujinamas jau nuo sausio 25 dienos. Toks jausmas, kad daugumai politiku interneto galimybes yra tik trukdis... Geriau pasimokytu is sito: http://twitter.com/Schwarzenegger...

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP