Seimo narys, ruoniai ir kas ką "pažysta"

>> 2009 m. balandžio 24 d., penktadienis

Iš karto noriu perspėti, kad šitas įrašas nėra prieš ką nors nukreiptas, o informacija pradėta rinkti atsitiktinai. Tačiau vėl rašau apie Tėvynės Sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų narių nuotykius internete.

Sakytum, nieko naujo. Premjero blogas vis dar įstrigęs tyloje nuo sausio, nors net pradiniame Vyriausybės puslapyje, Ministro pirmininko rubrikoje, nuoroda į jį kabo iškart po nuorodos į biografiją. Tačiau erdvę bando užpildyti partijos bičiuliai.

Seimo narys Egidijus Vareikis išsirūpino svetainę parlamento domene. Atkreipkite dėmesį į adresą: www.lrs.lt/ruonis. Panaršius galima sužinoti, jog politikas seniai kolekcionuoja ruonių figūrėles. Tačiau truputį keista, kad, pavyzdžiui, interneto adresas www.vareikis.lt net neregistruotas.

Gerai, kad E.Vareikis kartais parašo į Delfi, o po savo tekstu nurodo blogo adresą. Kitaip ten užeitų tik sekretorė, namiškiai ir ištikimiausi kolegos. Puiku, kad politikas apskritai pildo savo virtualių kampą (blogu jo nepavadinčiau, nes nėra chronologiškai skelbiamų įrašų, galimybės jo komentuoti, ir daugumos kitų apibrėžimui būtinų savybių). Gal tik nesmagu, kai pridaroma tokių klaidų pačiame pirmame ir pačiame svarbiausiame pasisveikinime su užsukusiais lankytojais:



Sakysite, kad parašyti "pažįsta" su ilgąja y - smulkmena. Tačiau tai ne žiopla klaida, kai netyčia praleidi raidę ar nepadedi kablelio (gal tokių ir aš čia palikau). Greičiausiai tai pavyzdys, jog pamiršai, kad rašai lietuviškai...Be to, kadangi tekstas kabo pagrindinio puslapio matomiausioje vietoje, jau buvo galima pastebėti ir ištaisyti. Nežinau, kada konkrečiai parašytas jis pats, bet sprendžiant iš datų, svetainė veikia jau porą metų.

4 komentarai (-ų):

Vilma penktadienis, balandžio 24, 2009 4:22:00 popiet  

o mai, o mai...
tokie vyrai ir tokias klaidas daro... aš apskritai nesuvokiu, kaip žmonės nemoka rašyti :D anksčiau kažkaip mažiau kreipdavau dėmesį į klaidas, bet kai man parašo "įpatinga", "gražeusia", "giaras" arba "neydomu"... tai man su tuo žmogumi nebesinori bendrauti, nes jis tiesiog turi spragų išsilavinime ir yra beraštis :D (čia tik mano asmeninė nuomonė)
garbūs žmonės turėtų stebėti savo rašliavas. aš ir pati rašydama blogą kelis kartus paskui perskaitau, kad bent jau rašybos klaidų nebūtų :p

Eugenijus I. šeštadienis, balandžio 25, 2009 2:09:00 popiet  

Apie konservatorius galiu pasakyt tik viena zodi... kuriuo nenoriu terst sito blogo:)

Anonimiškas šeštadienis, balandžio 25, 2009 5:34:00 popiet  

Va kaip gerai, kad politikai turi tinkaraščius - taip tauta sužino, ką išsirinko valdžion: , tokius, kuriems tiesiog dzin, mažaraščius ir net ruonį Seimo svetainėje :D

cgedas sekmadienis, balandžio 26, 2009 6:07:00 popiet  

@bobute, deja, tam puslapiui iki tinklaraščio dar toloka:) Bet iš esmės - tiesa:)

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP