B.Obama vs. A.Kubilius, "Nekviesta meilė" vs. "Daktaras Hausas", Lietuva vs. Amerika

>> 2009 m. balandžio 9 d., ketvirtadienis

Sakytum, netaip ir toli ta Lietuva nuo Amerikos: ir čia, ir ten aktoriai tampa valdžios vyrais. Skirtumas tas, kaip jie tai vertina.


"Žinių radijo" ir "Etonline" nuotr.

Būdavo smagu pamatyti LNK serialo "Nekviesta meilė" anonsą, kai rodydavo vieną iš pagrobtų veikėjų. Tuomet ekrane staiga išlysdavo karo spalvomis išsitepęs premjero Andriaus Kubiliaus patarėjams ryšiams su visuomene Ridas Jasulionis. Nežiūriu "Nekviesto meilės", bet nedvejoju - tokio rango vyriškis tikrai sėkmingai įvykdė misiją.

Kurioziška muilo operoje stebėti ministro pirmininko patarėją, tačiau padėtis gana logiška: gavęs darbo pasiūlymą, aktorius jau buvo nusifilmavęs krūvoje ateities serijų. Taip pat esą nei šis, nei tas nuvilti žiūrovus ir be logiško siužeto vingio staiga ištrinti svarbų personažą. Lietuva ne tokia turtinga šalis, kad kas nors būtų bent drįsęs pasvarstyti apie galimybę perfilmuoti visą juostą. Be to, kieno reitingai lietuvių tarpe didesni: "Nekviestos meilės" ar Vyriausybės vadovo? Kita vertus, gal tai ir nėra ypatingas valstybinės prestižo žlugdymas. Galų gale, juk jei jau nusifilmavai kur nors, tai išliks tame kontekste visam laikui, nesvarbu, kokias pareigas eisi.

Panaši situacija nutiko ir JAV, bet siužetas pasisuko visai kitaip. Aktorius Kalas Pennas, pastaruosius du sezonus vaidinęs ir pas mus rodomame seriale "Daktaras Hausas", tapo Baltųjų rūmų ryšių su visuomene tarnybos vadovo pavaduotoju. Todėl jo personažas televizijoje šį pirmadienį staiga nusižudė nepaaiškinamomis aplinkybėmis.

3 komentarai (-ų):

grumlinas penktadienis, balandžio 10, 2009 9:33:00 priešpiet  

Truputį pavydžiu žmonėms, kurie žino/orientuojasi, kas darosi tame lietuviškame šou pasaulėlyje. Aš gi realiai jei ką ir sužinau - tik iš draugų blogų. O pavydžiu todėl, kad nu nestovi man ant to viso tarakonų bruzdėjimo po šaldytuivu, nors tu ką ;)

cgedas penktadienis, balandžio 10, 2009 2:32:00 popiet  

@Grumlinai-kaip visad smagiai ir taikliai:D Labiau šitam įraše norėjau atkreipt dėmesį į politiką,bet ir apie ją mūsuose turbūt galima panašiais palyginimais atsiliept:)

grumlinas penktadienis, balandžio 10, 2009 9:36:00 popiet  

Nu ir tie mūsų politikieriai tokie greičiau politikėliai. Man jie primena jūros kiaulytes, kurios neturi nieko bendro nei su jūra, nesi su kiaulėm... Taip ir mūsų chebrytė, atėjusi savo biznelių tvarkyt, POLITIKOJE mažai ką reiška

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP