Dešinieji internete: atėjo ir nuėjo

>> 2009 m. kovo 9 d., pirmadienis

Gana reguliariai seku "Redtape" atliekamus politikų pristatymo internete vertinimus, todėl ir pats nusprendžiau kukliai prisidėti, papasakodamas vieną nuotykį su Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų partijos svetaine.

Prieš pastaruosius Seimo rinkimus ši politinė jėga uoliai kraustėsi į internetą, pradedant socialiniais tinklais, baigiant įvairiausiomis akcijomis, pavyzdžiui, "Baltijos kelias 2.0", kai po visą pasaulį išsibarstę tautiečiai buvo kviečiami virtualiame žemėlapyje pažymėti, kur dabar gyvena. Arba "Švari sąžinė" - svetainė, kur buvo galima testu pasitikrinti savo sąžininės švarumą ir pamatyti rezultatus sąžinės veidrodyje. Netgi kalbėta, jog partijos vadai ragino visus politikus kuo aktyviau rašyti tinklaraščius. Blogo ėmėsi ir dešiniųjų lyderis Andrius Kubilius.

Tačiau po rinkimų reikalai sustojo. Pabandykite dabar iš pačios partijos svetainės patektį į virtualų "Baltijos kelią" ar pasitikrinti savo sąžinę (žiūrėta kovo 9 d. 21:32). Patyrinėkite A.Kubiliaus tinklaraščio įrašų reguliarumą.

Na, tebūnie - visos akcijos baigiasi, o dalis blogerių tiesiog pavargsta. Kažin, ar tai teisingas pasirinkimas politikui ir dar premjerui, kurio Vyriausybė kaltinama per mažai bendraujanti su žmonėmis, bet tegu būna kaip yra. Labiausiai noriu atkreipti dėmesį į šio savaitgalio įvykius.

Šeštadienį partijos taryba sprendė dėl savo pozicijos prezidento rinkimuose ir tvirtino kandidatų į Europos parlamentą sąrašą. Turbūt visiškai nesvarbus dalykas, nes dešiniųjų tinklalapyje nei šeštadienį, nei sekmadienį apie tai neradau nė žodžio. Naujausias įrašas buvo penktadieninis pranešimas, kad Irena Degutienė nepritaria eksperimentams su socialinėmis stipendijomis.

Kaip jau minėjau, įkvėptas "Redtape", nusprendžiau pabūti sekliu ir išsisaugojau svetainės vaizdą. Kaip rodo mano kompiuteris, tai atlikau: 2009 m. kovo 8 d., 22:19:41.


Dabar pastebėjau, kad išsaugojau ne ideliai, bet tai, ką minėjau, matosi - naujausias pranešimas iš kovo 6 dienos. Tik po dviejų dienų, t.y. šiandien, atsirado mano jau cituotas tekstas apie šeštadienio tarybos sprendimus, dar ir su klaidinančia data, sudarančia įspūdį neva tai paskelbta kovo 7-ą, esą operatyviai, tą patį šeštadienį. Įdomu, kas čia ką bandė apgauti?

2 komentarai (-ų):

Unknown antradienis, kovo 10, 2009 10:50:00 priešpiet  

Klerkai tingi dirbti. Kas čia naujo? O jei dar nemokamas darbas...

grumlinas antradienis, kovo 10, 2009 9:08:00 popiet  

Politikieriai internete? Taigi, blemba, kada atriedučius susirinksi, jei su kažkokiais tūpais rinkėjais laiką Intyrnete gaiši? Kažką žadėjom prieš rinkimus? Bachuriuks, pažadėsi - patiešysi, netsėsi - negiršysi. Psio, varau iš VP prieššventinio vokelio pasijamt!
;)

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP