Tikiuosi vieno mero

>> 2009 m. vasario 12 d., ketvirtadienis

Jei Vilniuje vis dėlto nebus dviejų merų, gausime bent lašelį džiaugsmo. Nes vienas dalykas, kai visokie kuriozai vyksta vidutinio dydžio savivaldybėje - tokioje kaip Trakai. Visai kas kita, kai valdžios negali pasidalinti politikai, valdantys šalies ir Europos kultūros sostinę, didžiausią Lietuvoje gyventojų skaičiumi ir sukuriamu BVP.

Ne, tai nėra koks nors vilnietiškas snobizmas, tiesiog viltis, kad į valstybės sostinės savivaldą išrinkti politikai mato bent kiek toliau nei per savivaldybės pastato langus.

Nežinia, ar viskas gana greitai sprendžiasi dėl kažkokių užkulisinių žaidimų, ar dėl tam tikrų veikėjų orumo, aišku tik štai kas: nei vienai, nei kitai pusei Trakų scenarijus patrauklumo nepridėtų. Ir šiaip dažnai atrodo, jog eiliniam miestiečiui nelabai rūpi, kokia mero pavardė, svarbu, kad gatvės būtų tvarkingos, viešojo transporto parkas nebankrutuotų, o Katedros neužstotų naujas prekybos centras.

5 komentarai (-ų):

grumlinas ketvirtadienis, vasario 12, 2009 6:15:00 popiet  

Hmmm... Kaune Šustauskas be darbo taksistu dirba, meravimo patirtį turi, gal paimsit? ;)

Anonimiškas ketvirtadienis, vasario 12, 2009 9:54:00 popiet  

jo jau galetu uzsibaigti sitos nesamones Vilniuj. mes net Zirnmunuos jauciam, kad gerai nera. ir dar per Europos kulturos sostines metus...

cgedas ketvirtadienis, vasario 12, 2009 10:08:00 popiet  

@ Grumlinas,

tai kad buvo anas atvažiavęs prie Seimo kažko pasidairyt. Galvojom, gal jau su visam...Bet pamatė, kad turim jaunesnį rėkautoją, ir atgal išvažiavo turbūt.

cgedas ketvirtadienis, vasario 12, 2009 10:09:00 popiet  

@Mode,

blogiausia, kad normalių permainų gali tekti laukti iki kitų rinkimų:)

Anonimiškas penktadienis, vasario 13, 2009 8:06:00 priešpiet  

įves vyriausybė tiesioginį valdymą ir baigsis vargai :)

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP