Darbo pasiūlymas: ieškomi slaptieji pirkėjai

>> 2008 m. gruodžio 23 d., antradienis

Praktiškai bet koks darbas šiais laikais tampa didele vertybe. Tačiau net ir šiuo laikotarpiu pasitaiko tokių pasiūlymų, kurie suintriguoja iki paširdžių.

Skelbimas kviečia atsiliepti visus, norinčius dirti Slaptaisiais pirkėjais - paslaugų tikrintojais. Bendrovė INTERNATIONAL SERVICE CHECK® ieško, jos teigimu, kritiškų, dėmesingų ir santūrių asmenų bet kokio amžiaus, gyvenančių Lietuvoje, tirti suteikiamų paslaugų kokybės įvairiose prekybinėse įstaigose: restoranuose, drabužių arba batų parduotuvėse, juvelyrinėse parduotuvėse ir t.t.

Darbo esmė tokia: kartas nuo karto jūs gausite tikslius nurodymus kur ir kada jūs turite nueiti ir ką jūs turite atlikti ir pan. Anot įmonės, dažniausiai mes tikriname švarą, darbuotojų draugiškumą ir jų norą padėti jums jūsų vizito metu.

Po "vizito", jūs turėsite užpildyti pateiktą klausimyną. Atlygis bus suderintas prieš užduotį ir priklausys nuo konkretaus vykdomo projekto.

Iš pažiūros - ne tik nesudėtinga, bet ir kvapą gniaužia. Galite pasijusti tikru slaptųjų tarnybų agentu. Negi jūsų nevilioja papildomas uždarbis ir nuotykiai? Galbūt net kokie nemokami pietūs tikrinant restoraną...

Žinoma, gali būti ir taip, kad jūsų paprašys patikrinti, ar švaru tame kabinetėlyje, kuriame apsaugininkai "apklausia" įtariamus vagiliavimu iš parduotuvės. Arba paragauti, kaip japonų restorano virėjui sekėsi paruošti mirtingai nuodingą žuvį. Bet juk agentai filmuose panašiai ir dirba, ar ne?

3 komentarai (-ų):

Anonimiškas trečiadienis, gruodžio 24, 2008 9:28:00 priešpiet  

Dėl šito pasiūlymo verta pagalvoti ;)

Anonimiškas pirmadienis, sausio 05, 2009 3:08:00 popiet  

Matosi, kad sita straipsni rase zmogus, nieko nenutuokiantis, kas tie slaptieji pirkejai ir ka jie daro...

cgedas pirmadienis, sausio 05, 2009 4:07:00 popiet  

Matosi, kad šitą komentarą rašė žmogus, neturintis humoro jausmo arba nenorintis jo taikyti:)

Be to, tai ne straipsnis.

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP