Apgink G.Bushą nuo batų! (žaidimas, video)

>> 2008 m. gruodžio 16 d., antradienis

Be visų kitų privalumų ir galimybių, internetas - tai ir didžiausia bei laisviausia pasaulyje humoristų erdvė. Juokai čia sklinda ne tik greičiausiai, bet ir rafinuočiausiai. Žinoma, internete taip pat ir daugiausia šlamšto. Tačiau kad ir koks būtų jo kiekis, jis niekada nenusvers smagaus ir protingo, dažniausiai ironiško humoro, kuris gimsta tą pačią akimirką, kai tik atsiranda, iš ko pasišaipyti.

Turbūt visi girdėjote apie arabų žurnalistą, per spaudos konferenciją sviedusį savo batus į George'ą Bushą. Galite ir pasižiūrėti:



Šis incidentas įvyko sekmadienį ir jau pirmadienį buvo sukurtas flash žaidimas „Bush's Boot Camp", kurio žaidėjas atsiduria kadenciją baigiančio JAV prezidento apsaugininko kailyje. Jis turi pistoletu numušti į G.Bushą skriejančius batus, kol šis įvairiai krypčioja tribūnoje - neva kartodamas judesius, kuriais sekmadienį Irake išsisuko nuo žurnalisto mestų batų. Prašom, pažaiskit:



Nenustebčiau, jeigu jau kuriamas ar sukurtas žaidimas, kuriame galima ne ginti G.Bushą, o svaidyti į jį batus.

7 komentarai (-ų):

scania gti trečiadienis, gruodžio 17, 2008 11:09:00 priešpiet  

Toj batų istorijoj yra įdomus kampas. Vakariečiai metimą batu supranta kaip pykčio protrūkį, ar panašiai, o arabams batų taikinys yra pažemintas amžiams. Bušui reikėjo tam „batininkui“ gerklę perpjauti savo rankomis, o dabar jis visiems rytams pažemintasis. Net ir tiems, kurie jo pusėje.
O tas žaidimas - tik „damušimas“ :)

Unknown trečiadienis, gruodžio 17, 2008 12:12:00 popiet  

Man tai keisti irgi šie pasidžiaugimai batų mėtymu į Bušą. Normalus kryžiuotis XII a. išpjautų visą miestą už tokius darbelius.
Ir dar labai keista kad tuo džiaugiasi lietuviai, kurių broliai ten kariauja už savo civilizaciją..

cgedas trečiadienis, gruodžio 17, 2008 3:11:00 popiet  

Ponai, ponai, palaukit:) Nei aš didžiuojuosi, nei aš ką, tiesiog žiūriu į šį įvykį per distanciją, taigi su tam tikra ironija. Žinoma, be visų kitų dalykų, internetas - ir beveik tobula vieta greitai ir efektyviai skleisti propagandą.

Tačiau, kad ir kaip ten būtų, jau nebe XII amžius. Ir nežinia, ar mes galėtume taip vienareikšmiškai kalbėti už kryčiuožius, nes kadaise jie pjovė ir mus. Be to, "visas miestas" buvo išpjautas dar prieš žurnalistui sviedžiant batus į Bushą. Batai, kurie liečia tik purvą, iš tiesų yra kur kas didesnis pažeminimas, bet Vakarų civilizacijoje "perpjauti gerklę" galima ir kitaip, pvz, teisme, kaip dabar ir vyksta.

Visais šiais sakiniais noriu pasakyti, kad situacija tokia sudėtinga, kad sunku ją paprastai išnarplioti. Turbūt galėtume visą naktį dėlioti argumentus ir vienai, ir kitai pusei. Humoras yra tiesiog vienas iš būdų sutaikyti tai, kas nesutaikoma. O internetas - puiki vieta jam reikštis.

scania gti trečiadienis, gruodžio 17, 2008 5:48:00 popiet  

Bičiuliai - aš ne prieš žaidimą. Tik norėjau pasakyti, kaip smarkiai, kaip neįtikėtinai smarkiai skiriasi vakarai ir rytai. Tas, kas mums jumoras, ten - kuo rimčiausias įstatymas.
Vakariečiai ten elgiasi pagal savo įstatymus. Tai yra visiškai, absoliučiai kvaila ir neįtikėtinai kenksminga. Visiems.
Tas žaidimas - tik dar kartą įrodo...

Unknown ketvirtadienis, gruodžio 18, 2008 12:02:00 popiet  

Platinai žaidimą - vadinasi kaltas :))

cgedas ketvirtadienis, gruodžio 18, 2008 12:22:00 popiet  

Taaaip, vakariečiai turi tą savybę įsivaizduoti, kad kitiems geriausia padėti savuoju, t.y. vakarietišku būdu:) Ir vis dėlto aš už demokratiją, bent jos idėją.

Anonimiškas penktadienis, gruodžio 19, 2008 1:27:00 popiet  

Tiesa, zaidimas, kuriame reikia svaidyti batu i Bush'a jau irgi yra :) Mane jis pasieke per facebook'a

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP