Zuokas atakuoja!

>> 2008 m. spalio 6 d., pirmadienis

Nenoriu atrodyti tendencingas, bet jis lyg ir pirmas pradėjo:) Šiandien sulaukiau nemažiau įdomaus skambučio nei praėjusį sykį.

Paskambino tokia žaviabalsė iš nežinia kurios apklausų įmonių. Tiesiog neprisistatė. Manyčiau, per skubėjimą. O galbūt dėl to, kad buvau koks dutūkstantačiaišešiasdešimtantrasis abonentas šiandien...Na, ne tai svarbiausia.

Mergina man kaip žirnius išbėrė tris klausimus:. Ar sutinku dalyvauti apklausoj? Sutikau. Ar dalyvausiu rinkimuose? Žinoma. Ir staiga: o ką jūs manote apie tokį politiką Artūrą Zuoką?

Nespėjau įkvėpti prieš ilgą prakalbą, kai išgirdau galimus atsakymų variantus: jis man patinka, nepatinka, o gal tiesiog šiaip yra geresnių už jį?

Ką aš atsakiau, iš esmės nesvarbu net pačiam Zuokui. Užtat man įdomu, koks tokių apklausų tikslas? Juk praktiškai nieko nepavyko išsiaiškinti. Kandidatuoja tūkstančiai politikų ir tai ne prezidento rinkimai. Žinoma, jis partijos lyderis, bet vis dėlto...

Įtikimiausias variantas, kurį kol kas sugalvojau - bandymas rinkti duomenis ne tik apie tuos rinkėjus, kurie jau seniai apsisprendę, už ką balsuos, bet ir apie tuos, kurie apsispręs staiga, įėję į balsavimo kabiną. Momentinio įspūdžio matavimas. Bet kokia tokios apklausos tikimybė?

2 komentarai (-ų):

scania gti pirmadienis, spalio 06, 2008 7:49:00 popiet  

Momentinis įspūdis. Stiprus faktorius. Pamatysiu pora pavardžių iš paskutinių skandalų, ir gal nubalsuosiu už kitą partiją :) Arba kokį veidą nuotraukoje pamatysiu :D

cgedas antradienis, spalio 07, 2008 3:52:00 popiet  

matai, būna tokių rinkėjų, kurie tiesiog atsimena pavardę, o ar kandidatas gerais darbais išgarsėjo, ar kuo ir nepamena. kaip pvz puteikui Klaipėdoje per savivaldos rinkimus buvo.

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP