Orgazmo diena VS. mūšis Pietų Osetijoje

>> 2008 m. rugpjūčio 8 d., penktadienis

Ar dažnai lankotės naujienų portaluose naktį? Aš šita liga nesergu, tačiau šiandien netyčia užklydau. Suprantu, kad tai, ką atradau, buvo atsitiktinumas, bet vis tiek juokinga.

Trumpai įvedu į kontekstą. Mano naršymo metu - apie pusę dviejų. Iš esmės tai eilinė naktis - ne iš tų, prieš kurias nujauti, jog kažkas įvyks ir dėl visa ko pasitikrini informacijos šaltinius.

Balsas.lt demonstruoja, kad ši redakcija iš tiesų seka įvykius. 00:16 įdedamas pranešimas, jog Gruzijos kariuomenė įsiveržė į Pietų Osetiją.



Tuo tarpu štai kas svarbiausia Delfiui - orgazmo diena (įdėta 23:57).


Nepretenduoju į didelius apibendrimus, bet pasižiūrėkite, kas pirmosiose kai kurių kitų naujienų portalų pozicijose. Taip sakant, patys kalti tie, kurie svarbius įvykius Lietuvai svarbiame regione sugalvojo pradėti naktį.






4 komentarai (-ų):

Anonimiškas penktadienis, rugpjūčio 08, 2008 12:23:00 popiet  

Balsas.lt visada man buvo geriausias uzsienio politikoje ir siaip geriausias is visu lt portalu, bet dabar manau esant tokiom naujienom ne kas pirmas svarbu

cgedas penktadienis, rugpjūčio 08, 2008 1:38:00 popiet  

Visiškai sutinku, kad svarbu ne kas pirmas. Bet vis tiek kurioziška situacija:)

scania gti penktadienis, rugpjūčio 08, 2008 8:17:00 popiet  

Kodėl nesvarbu, kas pirmas?
Prasidėjo karas, gal kieno giminės ten, ar draugai... Gal dar būtų spėję paskambinti. Čia, aišku, tik prielaidos, bet svarbias žinias svarbu sužinoti greitai.

cgedas šeštadienis, rugpjūčio 09, 2008 2:18:00 popiet  

Tas tiesa, Scania. Bet teisybės dėlei, mažai lietuvių tokiu metu varto naujienų portalus, nebent gyvena kitoje laiko juostoje.

Lietuviški portalai vis dėlto ne BBC ar kiti tarptautiniai.

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP