Ar autorius turėtų pasiskelbti, kad išvažiuoja atostogų

>> 2008 m. liepos 20 d., sekmadienis

Porą savaičių buvau išlėkęs iš Lietuvos, todėl mano tinklaraštis nutilo. Ir prieš išvažiuodamas, ir grįžęs svarsčiau ir tebesvarstau, ar turėjau atsisveikinti su tais keliais savo skaitytojais arba netyčiniais užklydėliais. Kol kas esu sugalvojęs kelis atsakymus:

1) Jei parašai po įrašą maždaug kartą per savaitę, o išvyksti dviem trim savaitėm, atsisisveikinti tikrai neverta. Kadangi ir neatostogaudamas neišlaikai stabilaus reguliarumo, be to, nesi pasaulinio lygio įžymybė, niekas ir nesupras, kad tu išvykęs.

2) Tikras muzikantas groja, net jei salėje sėdi vos vienas žiūrovas. Reikia gerbti savo auditoriją, nes galbūt egzistuoja ir toks vienas vienintelis tavo skaitytojas, kuris yra išvedęs tavo įrašų reguliarumo formulę, ir užsukęs į tinklaraštį pamatė, kad kažką muilini.

3) Turi pasiskelbti, kad išvyksti, tik tuo atveju, jei rašai asmeninio tipo tinklaraštį, tokį, kuris iš tiesų yra beveik interneto dienoraštis. Kitais atvejais niekam tavo asmeninis gyvenimas neįdomus.

4) Parašyti, kad išvyksti - tai dar vienas tavo įrašas. Produktyvumas šiais tinklaraščių snaudulio laikais yra sveikintinas.

5) Viską į savo vietas sustatys RSS prenumerata.


Argumentų galima prigalvoti ir daugiau, bet mano atveju turbūt reikėjo / reikia rinktis iš pirmų dviejų, neužmirštant ir penkto.

2 komentarai (-ų):

scania gti sekmadienis, liepos 20, 2008 4:27:00 popiet  

Autorius nieko ,,neturi'' - tik nepažeisti įtatymų. Vienintelė valdžia, ir tai tik sąlyginė - skaitytojas. Jei skaitytojui nepatiks panašūs pasiskelbimai - pabėgs... Bet jei autoriui vienodai - tai gali daryti ką nori...
Tai tik tiek prieštaravimų - visiems punktams pritariu. Tiesą sakai :)

cgedas pirmadienis, liepos 21, 2008 12:27:00 popiet  

Aha, aš irgi žiūriu: kokia daugialypė ta tiesa:)

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP