Kaip mobilieji telefonai išgelbės pasaulį

>> 2008 m. kovo 31 d., pirmadienis

Kurtas Vonnegutas, vienas iš tų retų žmonių, kurie mokėjo taikliai apibūdinti, kas vyksta, rašė: "planetos imuninė sistema bando atsikratyti mūsų". Tačiau panašu, kad pagaliau būdą kaip išsinaikinti ar bent apsinaikinti rado patys žmonės. Tai "mobiliakai".

Garsus vėžio ekspertas Dr. Vini Khurana savo tyrimo išvadose teigia, kad „esama vis daugiau reikšmingų įrodymų, kad egzistuoja ryšys tarp mobiliojo telefono naudojimo ir tam tikrų smegenų auglių“. Delfio cituojamas mokslininkas įspėja apie didelį auglių pavojų ir ragina šalių vyriausybes bei pramonę tučtuojau imtis veiksmų mažinant radiaciją.

"Manoma, kad šis pavojus visuomenei yra žymiai rimtesnis nei asbestas ar rūkymas", - teigia
V. Khurana ir atskleidžia, mano manymu, stipriausią mobiliųjų telefonų pusę.

Kitaip nei atominė bomba arba tas pats rūkymas šiais laikais,
mobiliuosius telefonus "myli" kur kas daugiau žmonių (tekste apie V.Khuranos tyrimą teigiama, kad dabar mobiliaisiais naudojasi 3 mlrd. pasaulio gyventojų).

Be to, atominei bombai vien dėl jos prigimties negalima sukurti tokios efektyvios ir efektingos rinkodaros kaip "mobiliakams". Asbestas greičiausiai niekada niekam nepatiko. Rūkymo aukso amžius taip pat jau praeityje. O mobilieji telefonai vis dar populiarėja, pinga ir darosi vis žavesni.
Manau, jau pasiekėm tą ribą, kai mesti rūkyti yra paprasčiau nei nustoti naudotis mobiliuoju. Metęs rūkyti iš žaidimo neiškrenti.

Taigi Žemei atsirado vilčių.

1 komentarai (-ų):

Anonimiškas trečiadienis, balandžio 09, 2008 1:51:00 popiet  

Teko girdeti, kad mobiliajam telefonui gulint prie lovos, ilgainiui gali sutikti zmogaus miegas. Aisku, kad viskas siais laikais nesveika.

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP