Gimtadienis

>> 2008 m. kovo 13 d., ketvirtadienis

Uhu! Pasisveikinam - šitam blogui netikėtai nelauktai suėjo metai:)

Tiesą sakant, visad galvojau, kad pirmąjį įrašą sukurpiau 2007-ųjų kovo 13-ą (t.y. gimtadienis turėtų būti šiandien). Tačiau pasirodo, jog tai įvyko pernai per Moters dieną - kovo 8-ąją.

Hm, vienerių metų veikėjas dažniausiai nepasako ko nors itin prasmingo (arba niekas jo nesupranta). Todėl ir šis įrašas nebus patarimų gyvenimo prasmės dizainui koncentratas.

Mesdamas akį į prabėgusius metus turiu prisipažinti, kad ko labiausiai šiam blogui trūko, tai pastovumo. Vien ką sako faktas, jog per 9 mėnesius nuo praėjusių metų kovo iki jų pabaigos sugebėjau sukrapštyti tik 20 įrašų, o šiemet jau dabar jų yra 25 ir dabar taukšinu 26-ą. Turbūt tik šiemet pasitaikydavo savaičių, kai Kačių lopšiai veikė kaip normalus tinklaraštis, reguliariai - kas dieną dvi - sublizgėdamas nauju įrašu. Todėl ir skaitytojų srautas nėra itin pastovus. Keletą kartų jų skaičius siekė 100 per dieną, kur kas dažniau - 50, tačiau dažniausiai sukosi apie 20-25 apsilankymus per dieną.

Pirmasis didesnis būrelis čia užsuko šių metų po sausio 9-osios įrašo apie orų pranešimų metamorfozes lietuviškoje žiniasklaidoje, kai nuoroda į jį pasirodė Nežinau.lt Blogoramoje. Į pačią populiarumo viršūnę užkopė įrašai apie Knygų mugės tikrąjį santykį su knyga, rašytojų girtuoklių topą (iki šiol didžiuojuos autoriniais jų citatų vertimais), dienraščių prenumeratos kainas, muzikinių televizijos projektų (ne)profesionalumą ir... gal gana, nes rizikuoju išvardinti visus savo įrašus:)

Tiesa, daugiausiai komentarų (12, keli mano, nes ten vyko šiokia tokia diskusija) susilaukė tekstas iš visiškos šito blogo kūdikystės - praėjusių metų gegužę įdėtas įrašas apie lietuviškos interneto auditorijos ypatybes. Neblogai komentarais aplipo (8) ir pernai lapkričio tekstas apie Lietuvos radijo žiniose išlinksniuotą Britney Spears vardą (kita vertus, o kaipgi kitaip?).

Pabaigai - štai tortas. Prisipažinsiu, kad katės nėra mylimiausi mano gyvūnai, bet vien dėl tinklaraščio pavadinimo gimtadienio skanumynas turėtų atrodyti maždaug taip:



Ačiū visiems, kurie čia užsuka. Užeikite dažniau ir komentuokite komentuokite, nes pats įdomumas yra diskutuoti diskutuoti:)

2 komentarai (-ų):

Anonimiškas ketvirtadienis, kovo 13, 2008 7:45:00 popiet  

Tai ta proga ir sveikinu! Linkiu prirašyti visokių įdomių dalykų, į kuriuos sudėčiau nuorodas Blogoramoje. :)

Anonimiškas ketvirtadienis, kovo 13, 2008 8:04:00 popiet  

Prisidedu prie sveikinimu ir tikiuosi, kad yrasai ir toliau pildysis kas diena dvi. Sekmes, m.

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP