Pažadas, kad žiūrovai, kurie paskambins ir užduos aštriausius klausimus, gaus po 1000 litų, priminė "Maximos" pigaus alaus ir šokoladukų akciją per referendumą dėl stojimo į ES.

Aritmetika. Na, ir paradoksas, kurio atlikėjų virtuoziškumu tenka žavėtis, nesvarbu, kokia tavo pilietinė ar politinė pozicija. "Vienas projekto iniciatorių" Ž. Marcinkevičius savo barikadų pusėje stovėjo vienas, ir turėjo septynis oponentus. Mieli penktokai, katrie, tep sakant, pagal tą pačią TV3 ant Lietuvos protingiausi, suskaičiuokit, kas ir kiek turėtų daugiau laiko išdėstyti savo nuomonę, net jei visi laidos dalyviai gautų po tiek pat minučių?

Citatos. Bet kaip sulipdytas, įvairiaspalvis ir nedarnus oponentų choras, kad ir kaip stengėsi, dažnai leido Ž.Marcinkevičiui iš tiesų atrodyti rimčiau ir konstruktyviau. Pro ausis sunkiai galėjo praslysti štai tokios dalyvių mintys.

Lilijana Astra (Tautinė partija "Lietuvos kelias"): Aš daugiau nekalbėsiu, bet... (kokius tris kartus).

Petras Gražulis (Seimo narys, "Tvarkos ir teisingumo"frakcija): Vasarą prieš šitą įstatymą balsavo keturi Seimo nariai, kuriuos pavadinčiau didvyriais. Tai buvau aš ir...

G.Babravičius (liberalcentristas): Jei "Rubikonas" dalyvaus atominės elektrinės statybose, tai man naujiena.