Sugrįžtuvės

>> 2007 m. spalio 16 d., antradienis

Kadangi taip ir nesupratau, kam ėmiausi rašyti šį blogą, jis buvo atsidūręs per plauką nuo mirties, nors, atsižvelgiant į pačia jo prigimtį, tiksliau turbūt būtų sakyti perėjo į skaitmeninės vegetacijos būseną. Taip pat nemažiau tikslu būtų apibūdinti jį kaip paieškų sistemų vaiduoklį arba kaip būdą išsisaugoti šį interneto adresą, nors ir žinant, kad jo niekad niekam neprireiks ir jis praktiškai bevertis, kad ir palyginus, pavyzdžiui, su šiuo.

Epitetų tai šito blogo būsenai galima rasti dar šimtus ir taip darant ne kartą pareikšti pretenzijas į humoro virtuozus, bet ne apie tai šįkart. Tiesiog prieš keletą dienų google analytics pagalba pamačiau, kokius rekordus pavyko sumušti kačių lopšiams - per dieną čia apsilankė keturi žmonės ir visi kartu perskaitė net septynis įrašus. Pasirodo, čia galima pakliūti paieškoje įvedus frazę "žmonijos lopšys"!:)

Tai išvydus man užvirė kraujas siekti naujų rekordų, taigi nusprendžiau karts nuo karto čia vis dėlto ką nors parašyti. Nors įdėsiu reklamos, šiuo blogu nesieksiu komercinės "sėkmės" kaip, pavyzdžiui, eksperimentuodamas su šiuo. Tačiau šis tas bendro tarp jų bus - eksperimentinė dvasia. Žiūrėsim, kas išeis.

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

  © Blogger template Digi-digi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP